read my sig.....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
[VIC] unofficial FIRST Cruise and Barbecue!!!
Collapse
X
-
mugsee still haven't post yet.....we are still waiting....lolMugen Whore #2
ヒール&トウのやりかた
1)ブレーキを踏む
2)クラッチを切る
3)シフトダウンしなから、
アクセルをぶかす
4)クラッチをつなぐ
:blah:
インテ君と共に歩み続けて早1年・・・いろんな所へ出かけ楽しく過ごしてきましたが、事情により手放すこと となりました。(T0T)
人生で初めて走る楽しさを教えてくれた「インテグラ TYPE R」・・・初めて走った時は何もかも衝撃的でした。今でも走る楽しさは変わらないですが。。。残念です。今 まで本当に感動をありがとう!
Comment
-
he didn't drive......he drives a red one same as you....but his exhaust is so loud......similar to Tom's......Mugen Whore #2
ヒール&トウのやりかた
1)ブレーキを踏む
2)クラッチを切る
アクセルをぶかす
4)クラッチをつなぐ
インテ君と共に歩み続けて早1年・・・いろんな所へ出かけ楽しく過ごしてきましたが、事情により手放すこと となりました。(T0T)
人生で初めて走る楽しさを教えてくれた「インテグラ TYPE R」・・・初めて走った時は何もかも衝撃的でした。今でも走る楽しさは変わらないですが。。。残念です。今 まで本当に感動をありがとう!
Comment
-
Nah...he was busy b4 the meet so he ride one of our cars...plus he can take pic for us....lolMugen Whore #2
ヒール&トウのやりかた
1)ブレーキを踏む
2)クラッチを切る
アクセルをぶかす
4)クラッチをつなぐ
Comment
-
I think he've been busy lately......since he need to process them b4 post them up....give him some time.....Mugen Whore #2
ヒール&トウのやりかた
1)ブレーキを踏む
2)クラッチを切る
アクセルをぶかす
4)クラッチをつなぐ
Comment
-
Thanks heaps ChargeR for organising and our master chef, Airbox23 for introducing us to his stype of teppanyaki BBQ
Here are the photos that I took from the cruise.
Last edited by mugsee; 17-11-07, 04:45 PM.Official ClubITR Sponsor: www.autosphere.com.au - For all your maintenance, oils and track needs.
Comment
Comment