Nice! Mugen goodies to boot, the EP3R member numbers are on the rise hey.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
jeremy's ep3
Collapse
X
-
Originally posted by Didz View Posti saw a white one today on my way to soccer in baywaster on scorsby road. belong to anyone here?Mugen Whore #2
ヒール&トウのやりかた
1)ブレーキを踏む
2)クラッチを切る
3)シフトダウンしなから、
アクセルをぶかす
4)クラッチをつなぐ
:blah:
インテ君と共に歩み続けて早1年・・・いろんな所へ出かけ楽しく過ごしてきましたが、事情により手放すこと となりました。(T0T)
人生で初めて走る楽しさを教えてくれた「インテグラ TYPE R」・・・初めて走った時は何もかも衝撃的でした。今でも走る楽しさは変わらないですが。。。残念です。今 まで本当に感動をありがとう!
Comment
-
VIC member start to know me better....lol....mugen all the way.....Mugen Whore #2
ヒール&トウのやりかた
1)ブレーキを踏む
2)クラッチを切る
アクセルをぶかす
4)クラッチをつなぐ
インテ君と共に歩み続けて早1年・・・いろんな所へ出かけ楽しく過ごしてきましたが、事情により手放すこと となりました。(T0T)
人生で初めて走る楽しさを教えてくれた「インテグラ TYPE R」・・・初めて走った時は何もかも衝撃的でした。今でも走る楽しさは変わらないですが。。。残念です。今 まで本当に感動をありがとう!
Comment
-
I like the oem wing too....but love the mugen wing more......lol....
I reckon if the car is stock then oem wing looks good.....if you put bodykit on it then it matches the mugen wing.......Mugen Whore #2
ヒール&トウのやりかた
1)ブレーキを踏む
2)クラッチを切る
アクセルをぶかす
4)クラッチをつなぐ
Comment
-
not hard to source one but dun have $$ atm...lolMugen Whore #2
ヒール&トウのやりかた
1)ブレーキを踏む
2)クラッチを切る
アクセルをぶかす
4)クラッチをつなぐ
Comment
Comment